Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και κατάλληλων 3d προγραμμάτων, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού βάσει των δισδιάστατων σχεδίων του αντικειμένου.

Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες  για τον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή και ιδιώτη γιατί σχηματίζουν μια πληρέστερη άποψη του υπό κατασκευή project ακόμα και από τα αρχικά του στάδια.

Διευκολύνουν τον μελετητή να κατανοήσει και να βελτιώσει το έργο του, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ελέγχου και οριστικοποίησης των χρωμάτων, των υλικών και της αισθητικής του έργου. Επιπροσθέτως δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες να έχουν μία πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένουν από την ολοκλήρωση του υπό κατασκευή έργου/αντικειμένου.

Tο πλέον σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος από τις αλλαγές και τις διορθώσεις κατά την κατασκευή του έργου ή του αντικειμένου.

Μπορούμε να αναπτύξουμε την ιδέα σας, μετατρέποντάς τη σε 3d μοντέλο.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Φόρμα Επικοινωνίας